divendres, 30 de març del 2012

Excursió a la Universitat

Hola,
Som dues alumnes de 3r B i volem explicar un poquet les fotos de l’excursió que vàrem fer fa uns dies.
Vàrem anar a la Universitat d’Eivissa, allí ens vàren mostrar la biblioteca i una manera molt “guai” de parlar amb la gent de Mallorca, Menorca i Formentera: la videoconferència. Hi ha una sala amb una televisió molt gran i en ella es veuen les altres universitats, així si donen una clase en Mallorca les persones que viuen en les altres illes també ho poden escoltar, i aprendre molt!!!!
Vàrem parlar també amb un alumne, li vàrem fer una entrevista a ell i a una mestra de la Universitat!!!ara ja sabem que hem de fer per arribar a estudiar allí o quines altres opcions tenim si no volem estudiar en la Uni
Després vàrem anar a Dalt Vila, a conèixer-la i a jugar amb una guía que ens va explicar quines són les persones que han estat pasant per la nostra illa des de fa molt de temps.
Ens vàrem divertir molt perquè ens ho explicava tot mitjançant jocs..L’única cosa que no va surtir del tot bé va ser el vent i fred que feia, però la resta va a ser una excursió divertida i vàrem aprendre moltes cosetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada